Tällä kertaa esitellään Tonin Monaco. Itse mies ei taida esittelyjä kaivata mutta annetaan hänen kertoa autostaan:

TONIN MONACO

"Taisi olla vuoden -12  tokavikat Porvoon Cruisingit kun velipoika surffaili puhelimella nettiautossa ja näytti bongaamansa -66 isolohko 383 Monacon Lahdesta. -Ristus! Sitä oli päästävä katsomaan vaikka isokokoinen mopari ei ollutkaan hakusessa!

Piakkoin otin yhteyttä myyjään ja  hän kertoi Monacon tulleen Suomeen kesällä -12 Californiasta. Sovittiin tärskyt Lahteen KATSOMAAN autoa. 2 ovinen, iso koppa ja -66 Monacon tunnusmerkiksi muodostuneet takavalot kolahtivat heti!  Pelkkään katseluun se ei jäänyt, vaan samalla reissulla Monacon nokka otti suunnakseen Laukkosken ja talliin saapui jenkki nro 17.

Menneen talven mittaan on Monacon osalta koettu oikeastaan vain positiivisia yllätyksiä. Kori on täysin hitsaamaton ja alkuperäisen värin päälle on ainoastaan vetäisty hopea väri. Suunnitelmissa olisi laittaa sisustasta uusiksi lattiamatto ja kattoverhoilu. Kaukainen haave olisi vanhanliiton ahdin, mutta aika näyttää mitä tuleman pitää. Tämä kesä vain Cruisaillaan! :)"

Haastattelijan oli pakko kysyä montako metriä lakua "Valas" piirtää. Ensin tuli Pornaalaiselle (kyllä, oikeaoppisesti se kuulemma kirjoitetaan noin) Frantille tyypillinen naurunremakka ja sitten vastaus:

-Käydään testaamassa, heh?! Niin paljon ku renkaissa riittää pintaa!! ps. Kudokset näkyy :D

Auto: Dodge Monaco 500 -66 "Valas"

Omistaja: Toni Franti

Teksti ja kuvat: Mervi "Redhair" Huusko ja Toni Franti